A pénteki EB-selejtezőről ITT tudósítottunk, most jöjjenek az edzői nyilatkozatok és a kijutásról árulkodó örömteli fotók!

Ivkovics Sztojan: – Köszönöm a srácoknak! Amíg frissek voltak, daráltak, aztán amikor már nekik is fájt, mosolyogva mentek tovább. Ennyi a titok, a fájdalom és a fáradtság nem létező fogalmak a szótárukban. Túl sok szakmai dolgot nem tudok most mondani, mindenkit elragadnak az érzelmek ezekben a pillanatokban. Puszilok mindenkit, itt mínusz húsz fok van!

Raoul Korner: – Elismerésem a magyaroknak a továbbjutásért, s hogy megnyerték ezt a nagyon kemény és szoros mérkőzést. Szívszaggató a vereség, mert a találkozó nagy részében nemcsak vezettünk, talán mi voltunk a jobb csapat is. Magyarország megmutatta képességeit a fontos pillanatokban bemutatott óriási dobásaival, éppen ez kell a győzelmekhez. Ha a teljes képet nézzük, nem lehet sok hiányérzetünk, leszámítva néhány lepattanót és büntetőt. Fájó, hogy az utolsó lépést nem tudtuk megtenni, de igyekszünk állva maradni, és megpróbáljuk újra!

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Szlovénia 5 4 1 405–364 +41 9
2. MAGYARORSZÁG 4 3 1 294–300 –6 7
3. Ukrajna 4 2 2 291–286 +5 6
4. Ausztria 5 – 5 363–403 –40 5

A magyar válogatott ma szünnapos, de vasárnap este újra megmérkőzik az osztrákokkal.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!