Szombat este rendezik az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság 26. fordulóját. Érintett az Egis Körmend együttese is, amely rendkívül hullámzó teljesítménnyel rukkolt ki. Ennek eredményeként a keret összeállításában és a vezetőedző személyében is változások álltak ki. Mint ismert, visszatér a csapathoz a korábbi ciprusi tréner, Antonis Constantinides is.

Bár a vezetőedző még nem lesz ott a Sopron elleni rangadón, minden bizonnyal hasonlóan sikeres időszakban reménykednek a szurkolók, mint 2018 őszén, az akkori irányítása alatt. Rá is férne a Körmendre a gyökeres változás, hiszen legutóbbi öt mérkőzéséből, csak egyet nyertek meg, így alaposan visszacsúsztak a tabellán, ahol jelenleg a hetedik helyen állnak Ferenczék.

Egyetlen pozícióval van csak lemaradva a szomszédvári alakulat, amely ellentétes utat járt be. Négy győzelem és egy vereség a legutóbbi öt mérkőzésük mérlege és sikerek számában mindkét együttes 11 alkalommal nyert az idei bajnokságban. A tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül pedig mindig is komoly rangadónak számított a Sopron-Körmend összecsapás…

Sopron KC – Egis Körmend
2021. március 6. (szombat) – 18:00
Sopron, Novomatic Aréna

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!