Hajrájához közeledik a Regionális Futsal Bajnokság, amelyben három vasi csapat is érdekelt. A Köszegi FC mellett a Répcelak és a Sárvár is nagy tervekkel vágott neki a 2020/2021-es szezonnak. Utóbbi a nyáron alakult, de egyből a magasabb osztályba jutást tűzte ki, ráadásul ez, két fordulóval a vége előtt elérhető közelségben van Halmos Máté csapatának.

A 12. fordulóból előrehozott mérkőzéést azzal a Baráti Futsal CSE együttesével vívta a Sárvár FC, amely szoros mérkőzéseket játszott korábban és egyedül csak a Kőszeg tudta legyőzni – igaz a győrújbaráti alakulat több összecsapását is halasztani kellett. A találkozót ezúttal is zárt kapuk mögött rendezték meg, de a világháló segítségével senki nem maradt el a gólokról.

A vasi szurkolók legnagyobb örömére nem is kellett sokat várni az első hazai gólra – Manganelli Attila talált már a 3. percben a vendégek kapujába. Akik viszont nem törődtek bele a hátrányba és az első félidő derekára fordítottak is. Nagy csata folyt a pályán, ami újabb gólokat eredményezett és a nagyszünetre sikerült egyenlítenie a Sárvárnak, nyílttá téve a folytatást.

A szünet után már sokkal jobban koncentráltak a csapatok a védekezésre és a kapusok is jobban koncentráltak, így kevesebb helyzetet dolgoztak ki a játékosok. A hajrára aztán ismét ritmust váltott a Sárvár és egy szép támadás végén Tóth bombázott a jobb felső sarokba. Úgy tűnt, hogy nagy csata végén sikerül begyűjteni a három bajnoki pontot, de a java még hátra volt.

Az utolsó percekre kitámadt a Győrújbarát és kapusát feltolva öt-a-négy-elleni játékra került sor. A nagy nyomásnak pedig meg lett az eredménye, hiszen egyetlen másodperccel a vége előtt rezdült meg a hazai háló. A születésnapos Soós lábáról lecsorgó labdát Antal bombázta a kapuba és alakította ki a 4-4-es végeredményt. A Sárvár ezzel a döntetlennel továbbra is listavezetőként áll a tabella élén.

Sárvár FC Futsal – Baráti Futsal CSE 4-4 (3-3)

Sárvár: Soós – Osvald M., Tóth L., Manganelli Zs., Manganelli A.
Csere: Nagy Cs. – Faiszt, Kovács A., Németh K., Gotthárd B., Fábián K., Halmos M., Nagy M.

Gólszerző: Manganelli A. 2, Németh K., Tóth L. illetve Tóth P., Szűcs Á., Horváth B., Antal S.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!