A vasi zöld-fehér futsal klub életében mindig meghatározó szerepet töltöttek be a helyi kötődésű fiatalok. Ennek ékes példája Horváth Péter és Hajmási Milán, előbbi alapítótagként, valamint csapatkapitányként, utóbbi saját nevelésű labdarúgóként tevékenykedik a csapat sikeréért. Ennek ellenére ennél különbözőbb nem is lehetne számukra az idei Húsvét. Édesapaként és válogatottként bőven akad tennivaló az ünnepek alatt is…

Horváth Péter: A húsvéti ünnepek számomra azt jelentik, hogy ilyenkor többet tud együtt lenni a család. Nekünk is több szabadnap jut a csapatnál, nincsenek edzések!
Az elmùlt években közös programokkal, családi ebéddel szoktuk ünnepelni a húsvétot. Persze nem maradhatott ki egyik évben sem, a húsvét hétfői kispályás labdarúgó torna, ahova a jól összeszokott baráti tarsaságunkkal jártunk! Ennek hagyományt teremtettünk, amiben a családjaink is részt vettek, így mindig jó hangulatban teltek ezek a napok! Sajnos, ez az év is, ahogy már a tavalyi is, rendhagyóan telik a járványhelyzet miatt. Szűk családi körben ünneplünk. Az ikreink első húsvétja lesz, bár még sokat nem érzékelnek így 9 hónaposan belőle, de azért jó program lesz nekik ajándékot adni és együtt tölteni az ünnepeket! Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! Hajrá Hali!

Hajmási Milán: Általában húsvétkor szeretteink körében telnek a napok, pihenéssel, jó időben kirándulással múlatjuk az időt. Családunkban a böjt nem jellemző, viszont nagypénteken egész nap nem eszünk húst. Szombaton már elkezdjük főzni a sonkát. Vasárnapi reggeli viszont sonkat eszünk kalácsal es tormával. A locsolás inkább csak családon belül van kisöcsémmel illetve apukámmal együtt megyünk. Sajnos, idén én kimaradok ebből, mivel most a válogatott összetartáson készülünk az Eb-kijutásért.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!