A duplafordulós ünnepi hétvége második játéknapja is sok izgalmat, de többnyire fáradt csapatokat hozott a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban.

Jegyzőkönyvek, tabella

Nagy lépést tett a bajnoki cím felé a Sárvár együttese, miután sikerült győzniük Jánosházán. A találkozó a 3 gól mellett két hazai piros lapot is hozott, így feszültségből és izgalmakból nem volt hiány.

Azt a bizonyos nagy lépést viszont leginkább az jelentette, hogy a Vép ismét nem tudott győzni, így zsinórban az 5. mérkőzésükön voltak kénytelenek 3 pont nélkül elhagyni a játékteret.

Ezt kihasználva a Király SE csapata fellépett a második helyre, hisz a hétvégi két mérkőzés során 4 gólt szerző Halmosi Péter vezérletével a gárda két döntetlenül megvívott találkozó után újra nyerni tudott, ezúttal Kőszegen.

A pénteki veresége után ezúttal könnyed, 4:1-es győzelmet aratott hazai pályán a Szentgotthárd együttese, akik a répcelaki vereségüktől eltekintve remek tavaszt produkálnak.

A Körmendi csapat továbbra is rapszodikusan szerepel, ám ezúttal a szebbik arcukat mutatták meg a piros-feketét, akik Egyházasrádócról hozták el a 3 pontot.

Nehéz helyzetben utazott a jó formában lévő Csepreg otthonába a Répcelaki SE csapata, akik csupán egy mezőnycserével tudtak kiállni idegenbeli mérkőzésükön. Ráadásul ezt hamar ki is kellett használniuk egy sérülés miatt. A két együttes összecsapása nem hozott szép játékot, amely a fáradtság rovására írható. A találkozó nem is hozott sok helyzetet, ám végül a 87. percben a répcelakiak egy remek szabadrúgásgóllal elhozták a 3 pontot Csepregről is, így zsinórban a 3. mérkőzésüket nyerték meg.

Zsinórban 4. mérkőzésén maradt nyeretlen a Celldömölk gárdája, ráadásul legutóbbi győzelmük is egy le nem játszott találkozó volt. Ezúttal a duplameccses hétvégén megszerezhető 6 pontból 1-et sikerült begyűjteniük, azt is pénteken, mivel hétfőn sima vereséget könyvelhettek el a jó formát mutató Bük ellen.

A két gyenge formában lévő együttes összecsapásából a Rum jött ki jobban. A szarvaskendieknek ugyan sikerült két ízben is egyenlíteniük, végül a rumiak a 90. percben a mérkőzés során harmadszor is vezetéshez jutottak, amelyre már nem volt válasza a vendégeknek.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!