A hétvége során izgalmas párharcokat rendeztek a Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is: északon a 23, délen a 20. játéknap küzdelmeire került sor.

Jegyzőkönyvek, tabella

Idegenben sikerült győznie a Mersevátnak és a Gencsapátinak is, mindkét gárda 3:2-re tudott nyerni. Szintén idegenben folytatta jó szereplését az éllovas zanati együttes, akik tovább növelték előnyüket a tabellán, hisz sem a Söpte, sem pedig a Pecöl nem tudott nyerni a hétvégén. 8 gólt vágott az Ölbő gárdájának a gércei alakulat, míg a Szeleste és az Ikervár egy fordulatos, 5 gólos meccset játszott egymással, amelyen végül a szelestei ifjak örülhettek.

Jegyzőkönyvek, tabella

Szuperrangadóra került sor a déli régióban, hisz összecsapott egymással a Nádasd és a Táplán együttese. Hiába szerzett két gólos vezetést a hazai gárda, a vendégek még a félidő vége előtt szépíteni tudtak. A második etapban rengeteg ziccert dolgozott ki a Nádasd, ám ezeket nem tudták értékesíteni, nem úgy a táplániak, akik a 60. percben egyenlítettek, a 80. minutumban pedig a győztes gólt is megszerezték, amellyel átvették a vezető pozíciót a tabellán. Nehéz meccset nyert meg Szentpéterfán a Csákánydoroszló csapata, a hazaiak masszív védekezését nehéz volt feltörni. Egyaránt 4:1-es győzelmet aratott idegenben a Vasszécseny és a Körmend VSE együttese is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!