Bár a végeleges résztvevők listája még nem teljes, mégis a Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a futsal csapatok számára kiírt Magyar Kupa négyes döntőjének pontos forgatókönyvét. A sorsolást ezüttal is az MLSZ székházában tartották mega, ahol nemcsak a főszereplő együttesek párosítására derült fény, de a helyszínekre is.

Idén – szokatlan módon – nem egy létesítmény ad otthont a csapatok számára, hanem három csarnokban bonyolítják le az elődöntőt és a helyosztókat. Az már a sorsolás előtt ismert volt, hogy három együttes már ott lesz a Final Fourban, az utolsó helyről pedig a Haladás VSE – Nyírgyulaj párharc fog dönteni. A szombathelyi együttes idegenben 2-2-re végzett, a visszavágót pedig május 10-én rendezik a vasi megyeszékhelyen.

A sorsolásból kiderül, hogy a két nagy rivális és bajnoki címre esélyes együttes elkerülte egymást. Juan Ramon Calvo Rodriguez alakulata a Veszprém együttesével csap össze az Aramis otthonául szolgáló budaörsi csarnokban. Az Újpest-Berettyóújfalu elődöntőt pedig a Gabányi László Sportcsarnokban rendezik (MAFC csarnok).

Magyar Kupa Final Four részletes programja:

Elődöntők:
Balaton Bútor FC Veszprém – Haladás VSE/Nyírgyulaj KSE mérkőzés győztese
2021.május 22. (szombat) – kezdési időpontot később jelölik ki
Helyszín: Aramis Sportcsarnok, Budaörs

Újpest RFC-220Volt – MVFC Berettyóújfalu
2021. május 22. (szombat) – kezdési időpontot később jelölik ki
Helyszín: Gabányi László Sportcsarnok (MAFC csarnok)

Döntő:
2021. május 23. (vasárnap) – 19:45
Helyszín: Elek Gyula Aréna, Budapest
(A találkozót az M4 Sport+ élőben közvetíti)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!