Meglepetéseket is tartogatott magában a hétvégi játéknap a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban, ahol a 28. forduló küzdelmeit rendezték meg.

Jegyzőkönyvek, tabella

A vártnál sokkal simábban nyerte a Jánosháza elleni, rangadónak is beillő mérkőzését a Király SE csapata. Halmosi Péter ismét elemében volt, vezetésével a szombathelyiek egy hatost vágtak annak a Jánosházának, akik nemrég a Répcelakot tömték ki.

A játéknap legnagyobb meglepetését a vépi gárda szolgáltatta, hisz annak ellenére, hogy nincsenek a legjobb formában az elmúlt időszakban, arra senki sem számított, hogy Vasváron vereséget szenvednek. A vasváriak számára ez a győzelem ráadásul nagyon sokat érhet a végelszámolásnál, hisz gőzerővel menekülnek a kiesés elől.

Szintén jó úton halad a kiesés elkerüléséért vívott harcban a Csepreg együttese, akik zsinórban harmadszor tudtak diadalmaskodni, Rábapatyon aratott sikerükkel pedig elléptek a kiesést jelentő helyekről.

Tovább tartja jó formáját a Celldömölk is, akik a gyenge passzban lévő Egyházasrádócot is könnyedén győzték le.

A nehéz helyzetben lévő Szarvaskend hiába küzdött becsülettel és dolgozott ki lehetőségeket is, végül könnyedén kikapott Répcelakon.

Középmezőnybeli rangadót is rendeztek: két jó formában lévő együttes csapott össze egymással Bükön, ám a házigazda végül 1:0-ra felülmúlta a Szentgotthárdot.

Kikapott, így ideiglenesen a tabella 7. helyére csúszott a Körmend, akik hazai pályán maradtak alul a Kőszeg gárdája ellen.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!