A legfontosabb tudnivalók:

– 18 éven felüli szurkolók számára csak védettségi igazolvány bemutatásával látogatható a mérkőzés. A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány – érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány – felmutatásával együtt érvényes. A jegyet vásárlók szurkolóktól a pénztárnál, jegyvásárlásnál kérik a két dokumentumot, míg a bérletesektől a beléptetés során a biztonsági szolgálat tagjai.

-18 év alatti szurkolók 18 éven felüli – védettségi igazolvánnyal rendelkező – néző felügyelete mellett léphetnek be a stadionba – előbbieknek nem kell védettségi igazolvány

– Online nem lesz jegyértékesítés és az ismert elővételi helyeken sem lesz elővételben jegyárusítás

– A stadion pénztárai vasárnap 13 órakor nyitnak, a klub arra kéri a szurkolókat, hogy – a sorbanállást elkerülendő – lehetőség szerint minél korábban váltsák meg belépőjüket. Hat pénztárt nyitnak ki a szurkolók számára.

– A stadionban nem kötelező a maszkhasználat, de a belépésig továbbra is mindenki számára kötelező a maszk viselése!

A Szombathelyi Haladás nyomatékosan kéri szurkolóit, hogy a fenti szabályokat – amelyeket a hivatalos kormányrendelet tartalmaz – tartsák be, ellenkező esetben a klubot megbüntethetik.

Jó hír, hogy a a meccsen a büfék és a VIP is üzemel majd.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!