Az NBA Crushers csapata a MAFSZ TD Store Divízió I. április 3-i 1. fordulójában, a fővárosban a Budapest Titans csapatától 19-6-os vereséget szenvedett. Aztán az első hazai meccsen, április 17-én 56-13-ra legyőzte az Eger Heroes csapatát.

Emlékeztetőül: NBA Crushers – Eger Heroes 56-13 (8-7, 14-0, 7-6, 27-0)
Pontszerzők: Tóth Barnabás 3 passzolt és egy futott TD, Baranyai Bence 1 passzolt TD, Szűcs Fábián 2 elkapott TD, Tatár István 1 futott TD, Szabó Áron 1 elkapott TD, Tóth Botond 1 elkapott TD, Tatár Sándor 2 db két pontos,  Kocsis Gergő 4 XP, Gálos Márk 1 INT return TD, Pantali Dániel 1 INT return TD, illetve Bíró Tibor 1 passzolt TD, Joó Richárd 1 elkapott TD, Spisák Erik 1 futott TD, Jokhel Erhard 1 XP.

A szombathelyiek 2 forduló után a TD Store 4 csapatos nyugati csoportjának a 3. helyén állnak és ma délután a 2 vereséggel sereghajtó pozícióban álló VSD Rangers csapatát fogadják.

Az esélyekről Tatár István csapatkapitányt kérdeztük.

Tatár István, a cséká

– Természetesen győzelmet várok. Bár nem tudjuk az ellenfél mennyi segítséget kapott a székesfehérvári csapattól. Csak videó alapján tudtuk őket felmérni. Nálunk is történt pár változás. A tavalyi MVP, Trevin Kain Howard Németországba folytatja karrierjét és volt egy kis vérfrissítés is. Pár újonc fiatalunk lehetőséget kap a nagy csapatban bemutatkozni – fogalmazott Tatár István.

Természetesen már a Crushers – SZSE pályán megrendezendő – meccsén is személyesen, a helyszínen szurkolhatunk.
A rendezők felhívják a figyelmet a jelenlegi szabályok betartására, így kiemelten arra, hogy a nézőtéren védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a felügyeletük alatt lévő kiskorú drukkerek foglalhatnak helyet. A védettségi igazolványt a belépésnél ellenőrzik majd.

Az alapszakaszban a mai meccs után még 2 megmérettetés vár a Crushers csapatára, június 5-én NBA Crushers – Budapest Cowbells II, június 19-én pedig Dabas Sparks – NBA Crushers összecsapást rendeznek.

NBA Crushers

Alapítás éve: 2006
Szakmai stáb: Rozmann Ferenc/Tatár István: Támadó koordinátor, Rozmann Gábor/Tatár Sándor: Védő koordinátor, Billy Hatten: Védőfal Edző
Hazai pálya: Szombathelyi SE pálya
Edzések: Balogunyomi foci pálya: Szerda: 17.-19.00 Szombat 10-12.00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!