NBA Crushers – VSD Rangers 43-0 (20-0)

TD Store Divízió I, 3. forduló – Szombathely, SZSE pálya 100 néző 

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy újra lelkes szombathelyi nézők előtt játszhattak a Zúzók. Az összecsapás első félidejében a Rangers remekül megfogta a Crushers támadósorát, akik a futásra próbáltak alapozni.

 

 

Nagy problémát azonban ez nem jelentett, mivel a Crushers védelme is helytállt és amellett, hogy 0 ponton tartották a VSD-t, Gáspár Barnabás révén 2 INT return TD-t is szereztek. Barni egészén elképesztő félidőt produkált, hiszen punt return TD-t is szerzett. Egy extra szombathelyi pontot blokkoltak, így 20-0 volt a szünetben.

Aztán megerett az eső és még a fordulás után is nagyon erős volt az égi áldás, így egyértelmű volt, hogy passzjátékkal nehéz lesz haladni. Szűcs Fábián azonban megmutatta, hogy a futásaira is lehet alapozni és egy olyan drive végén szerzett TD-t, amelyben volt előtte egy 40 yardos nyargalása. Egy rossz nap után egy safetyvel további 2 pontot szerzett a Crushers.

A játék után a VSD irányítóját a bírókkal való beszéd miatt kiállították, így a mérkőzésen a lényegi kérdések eldőltek. Az utolsó negyedben Szabó Áron szedett össze egy fumblet az end zone-ban, illetve Baranyai Bence találta meg 5 yardról Békei Norbertet. Ezzel alakult ki a 43-0-s végeredmény.

Összességében elmondható, hogy a Titans elleni vereség inkább volt kisiklás és a Crushers valódi arca az, amit az elmúlt 2 mérkőzésen produkált. A védelem szombat délután egyértelműen dominált, de a támadósorra se lehet panasz. Ez alkalommal ennyi is elég volt tőlük, még nem kell a legjobb játékot nyújtani.

A győzelmet Tatár István csapatkapitány értékelte.

– A védelem hatalmasat játszott, rengeteg pontot tettek fel a táblára. A támadó sorban most szinte semmi sem jött össze. Csiszolnunk kell még a dolgokon, mindíg volt egy apró hiba, ami miatt nem jött össze a játék. Persze az eső is megnehezítette mindkét csapat dolgát. Köszönjük a szurkolóknak, hogy drukkoltak nekünk – fogalmazott a cséká.

Íme az aktuális tabella!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!