Szombathely a sport városa és ezt jól mutatja, hogy szerda este ismét bajnoki címet ünnepelhettek a vasi megyeszékhelyen. A Falco-Vulcano Energia KC csapatának aranyérmét követően a női kézilabdacsapat elöljárói igazán kitettek magukért. Mint ismert a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia vasárnap létfontosságú mérkőzést játszik az Aréna Savariában. Az Alba Fehérvár elleni találkozón őrizheti meg élvonalbeli tagságát a vasi alakulat. A koronavírus-járvány miatt szinte végig üres lelátók előtt kényszerültek a lányok játszani a mérkőzéseket. Ezúttal viszont tömött lelátók előtt vívhatják ki a bennmaradásukat. Az SZKKA közleményben értesíti a sportbarátokat, hogy bármelyik szombathelyi sportklub (pl. Szombathelyi Haladás, HVSE futsal, Falco KC Szombathely) bérletes szurkolói díjmentesen, jegyvásárlás nélkül kilátogathatnak a találkozóra, a bérletük felmutatásával.

A legutóbbi hazai mérkőzésekhez hasonlóan az alábbi intézkedések alkalmazza az Alba elleni meccsre vonatkozóan a hazai együttes:

– A jelenleg hatályban lévő intézkedések miatt továbbra is csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók és a felügyeletük alatt kiskorúak léphetnek be az Aréna Savariába!

– A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával érvényes. Az igazolványokat még a csarnokba történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy bejussanak a mérkőzés helyszínére.

– A sportcsarnok területén a játékosok, stábtagok és valamennyi szurkoló biztonsága érdekében továbbra is végig kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése!

– Kérjük, hogy használják a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket!

– A játékosokkal, stábtagokkal való testi kontaktust (pacsi, kézfogás, stb.) kérjük mellőzni!

– Az Alba Fehérvár elleni mérkőzésre elővételben nem árusítunk jegyeket. A belépőket kizárólag a mérkőzés előtt a helyszínen lehet megvásárolni. Kérjük, hogy a gördülékeny beléptetés érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre és a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a 1,5 méteres távolság betartására!

Az SZKKA-Alba Fehérvár találkozót vasárnap 16 órás kezdettel rendezik az Aréna Savariában.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!