A Magyar Amerikai Futball Szövetség (MAFSZ) TD Store Divízió I-es bajnokság hétvégi fordulójában NBA Crushers – Budapest Cowbells II. meccset rendeztek.

NBA-Crushers – Budapest Cowbells II. 14-27 (7-6, 0-7, 7-0, 0-14)

Az SZSE pályán lebonyolított összecsapás gyors ütésváltással startolt, de a vendégek TD-je után kimaradt az extrapont, így a Zúzók vezettek 7-6-ra az első negyedben. A második negyedben csak a Cowbells szerzett pontot, a félidőben 7-13 állt a táblán.

A harmadik negyedben a Crushers visszavette a vezetést, 14-13, ám a záró felvonás nagyon rosszul sikerült a hazaiaknak, két TD-t is szerzett a Cowbells, ezzel pedig el is döntötték a meccset, 14-27.

Ezzel a vereséggel a Crushersnek már nem a saját kezében van a sorsa, a Budapest Titans még hátralévő meccseitől (vasárnap sajnos Eger Heroes – Budapest Titans 28-34)is függ, hogy továbbjut-e a szombathelyi csapat. A Zúzók vezére is csüggedten nyilatkozott.

Tatár István, a cséká

– Sajnos saját magunkat vertük meg. Nagyon hiányzott a passz játék. Azt gondolom, nem lehet csak futásokkal meccset nyerni. Tanulság, hogy többet kell edzenünk, mert, amit jelenleg mutatunk, az kevés. A passzjátékon kell sokat dolgozni, ott még nem úgy működik a kémia, ahogy kellene. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy biztattak és persze gratulálok a Cowbells 2 csapatának – értékelte érdeklődésünkre a szombati meccset Tatár István csapatkapitány.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!