Dabas Sparks – Szombathely Crushers 7-20 (0-7, 0-6, 7-7, 0-0)
TD Store Divízió I alapszakasz, 5. forduló, Dabas
Az utolsó alapszakasz meccsen több fiatalnak is játéklehetőséget biztosítva magabiztos győzelmet arattak a Zúzók Dabason.
Az elmúlt hétvégi győzelemmel a szombathelyiek mérlege 3-2-re módosult.
Aztán az ellenlábas Titans vasárnapi mérkőzésén pedig eldőlt, hogy a szombathelyiek a dabasi sikerük ellenére idén sem jutnak a legjobb 4 közé.
Történt ugyanis, hogy Dunakeszin, a Magyarság Sportpályán a VSD Rangers – Budapest Titans meccsen 6-32 (0-6, 0-14, 0-12, 6-0) lett az eredmény.
Így ők utazhatnak Miskolcra elődöntőt játszani, a Crushers számára véget ért a szezon. A szombathelyi csapat tagjai ezúton is gratulálnak a 4 legjobbnak és sikeres szereplést kívánnak a rájátszásra.
Fájó, hogy zsinórban 4 megvívott döntő után idén a rájátszásba se jutottak s szombathelyiek, sajnos a 2 fővárosi csapat ellen nem tudtak összeszedett, nyugodt játékot bemutatni. Különösen a Titans elleni első mérkőzés jelentett csalódást, ahol semmilyen téren nem nyújtottak jó produkciót. Most nem tehetnek mást, abban bíznak, hogy a hibákat idővel kijavítják és a tapasztalatot szerző fiatalokkal jövőre erősebben térnek vissza.
A felemásra sikerült szezont kérésünkre a csapatkapitány összegezte.
Tatár István, a cséká

– Ez egy ilyen szezon volt sajnos. Voltak jó meccseink, de voltak rosszak is. Azt sajnálom hogy a hazai pályán a Cowbells2 csapatát nem tudtuk megverni. Úgy éreztem, mi jobbak vagyunk. Rengeteg hibát vétettünk és ezt egy ilyen szinten már büntetik. Annak örülök, hogy idén sok újoncunk tudott megmutatkozni a Divízió1-ben és nagyon jól játszottak. Szerintem, a Covid is rányomta a bélyeget a szezonra, hiszen sokat nem tudtunk pihenni. Tavaly november végén még döntőt játszottunk és idén márciusban már kezdtük is a szezont. Most úgy gondolom, jól jön egy kis pihenés, aztán szeptemberben újra nekiállunk a munkának. Köszönjük a közönség egész évben tartó buzdítását – értékelt Tatár István.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!