A koronavírus-járvány sokáig megnehezítette a tánciskolák dolgát, ráadásul a rendezvényeket, versenyeket az egészség megóvásának érdekében törölték vagy elnapolták. Emiatt sokáig kérdéses volt az is, hogy vajon mikor tarthatnak közös edzéseket a versenyzők. Szerencsére a nyári forróság kapóra jött a kicsiknek és a nagyoknak is, akik közös táborozással múlatják az időt.

A Westside Táncsport Egyesület sincs ezzel másként, ahol jelenleg a legkisebbek napközis rendszerben dolgoznak az oktatókkal. A kánikulára való tekintettel igyekeztek a tánctanárok úgy kialakítani a napi programot, hogy azt mindenki a legnagyobb örömmel várja és tudásának legjavát nyújtva dolgozzon is az órákon. (Ott jártunkkor is nagyon jó hangulatban táncoltak a gyerekek – a szerk.)

– Napi két edzéssel készülünk a fiatalokkal, akik vevők a közös munkára – mesélte Vincze Csaba, az egyesület vezetője. – A pandémia miatt sokáig nem volt erre lehetőségünk és természetesen a versenynaptárt is átírta. Hogy mennyire pozitív szemléletünk van, jól mutatja, hogy mi már annak is örülni tudunk, hogy ismét együtt táncolhatunk a gyerekekkel ezen a nyári táboron.

A két edzés mellett természetesen jut idő a szabadidős tevékenységekre is. A tanulók a táncórák után a strandon, árnyékos játszótereken és közös mozizással töltődnek fel a következő napra. Nem marad el a Westside nagy nyári tábora sem, amelyet július 22. és 27. között Balatonfenyvesen tartanak. A Szárnyas Mónika és Vincze Csaba által vezényelt csapatépítőn hetvennél is több táncos vesz részt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!