Ahogy azt már előzetesünkben megírtuk, Bedőcs Gergely, Kolesánszky György és Szárnyas János hatékony munkájának eredményeként az idei szezonban szinte egymást érik a rendezvények a Termálfürdő területén kialakított univerzális pályákon.

Ennek megfelelően szombaton ismét előkerült a strandröplabda és a pályákat megszállták a játékosok. A 3 fordulósra tervezett Termál Kupa 2. epizódjának lebonyolítási feltételei nem változtak, így férfi, női és vegyes párosok nevezését fogadták el a szervezők. Azért, hogy az időkorlátból ne csússzon ki a rendezvény, kora délelőttől, késő délutánig pattogott a labda a Termálfürdőn, ahol csupán a villámlás ideje alatt szakadt félbe a verseny.

Kolesánszki György főszervező nemcsak a mostani versenyről, de az augusztusi strandröpis megmérettetésekről is tájékoztatott bennünket.

A női párosok végeredménye: 1. Szalai Csenge – Basa Lili. 2. Lakovics Réka – Molnár Dorka, 3. Perintfalvi Anna – Dóka Gréta.

A versenyszám valamennyi mérkőzését megnyert páros egyik tagjával, Szalai Csengével  beszélgettünk.

A férfi párosok végeredménye: 1. Bodovics Árpád – Kiss Gergő, 2. Hérincs Gábor – Nagy Róbert, 3. Gőczi Dániel- Gőczi Roland.

Ma a vegyes párosok versenyével folytatódik a Termál Kupa.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!