Alig két hét állt rendelkezésre az NB I-es bajnokságot megnyerő Haladás VSE futsalosai számára, hogy feltöltődjenek egy rendkívül hosszú idényt követően. Juan Ramon Calvo Rodriguez irányításával már július elején megkezdte az alapozást a keret, amelyben akadt változás is. A felkészülést a TFSE elleni edzőmérkőzéssel fejezte be a zöld-fehér alakulat.

Érdekesség, hogy az év edzőjének a vasi együttes trénerét látta az MLSZ, míg az év felfedezettje Nagy Kevin lett, ezzel megkoronázva az előző bajnokságot. Az új kihívásokra pedig péntek estig kell csak várni. Ekkor kezdi meg a 2021/2022-es szezont az NB I-ben a Haladás együttese, amely rangadón kell, hogy bizonyítson, egy nagyon nehéz ellenfél ellen.

A nyáron ugyanis a Veszprém alaposan beleerősített és a bajnoki aranyérmet célozták meg. Ehhez viszont a Haladásnak is lesz néhány szava. Az első ütközetre a Március 15 Sportcentrumban kerül sor, amely egyben főpróba is a szombathelyiek számára. Juanra Calvo alakulata a bajnoki nyitányt követően kell majd útra, hogy Albániában részt vegyen a BL-selejtezőn.

Veszprém – Haladás VSE
2021. augusztus 13. – 18:30
Veszprém, Március 15 Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!