Bizakodhatnak a szombathelyi szurkolók, hiszen Guzmics Richárd mellett a klubban korábban már bizonyított támadóval sikerült megegyezniük a Haladás vezetőségének. A nagykanizsai születésű Tóth-Gábor Kristóf esete sem nevezhető egyedinek, hiszen a vasi megyeszékhelyen pallérozódott, végigjárta a korosztályos csapatokat, mielőtt bemutatkozott volna a felnőttek között.

Szükség is volt a jó – főként eredményes – időszakára az együttesnek, hiszen a kiesés ellen menekülő alakulatban kellett bizonyítania. Nagyon jól alakult a játékos és a klub sorsa is, a támadó az NB II-ben 15 alkalommal lépett pályára, 6 gólt jegyzett és kiosztott 2 gólpasszt is. Nem véleglen, hogy behívót kapott a korosztályos válogatottba és élvonalbeli gárdák is felfigyeltek a csatár teljesítményére.

A Honvéd le is csapott rá, de elvétve kapott lehetőséget, majd kölcsönadták Kazincbarcikára. Most pedig ismét Szombathelyen rúgj a bőrt és a szurkolók reménye szerint a gólokat is. Szükség is lesz a jó teljesítményére, hiszen Dragóner Filip távozásával szűkült a bevethető csatárok száma. Tóth-Gábor Kristóf pedig bizakodóan várja a jövőt, ami interjúnkból is kiderül…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!