Nem szokványos történet Monori Norberté, ahogy az a tény sem, hogy megyei első osztályból igazoljon támadót egy második ligában szereplő alakulat. Éppen ezért lehet könnyen happy end a vége, hiszen túl sok a véletlen. A most 22 esztendős labdarúgó korábban a Videoton és a Balatonfüred kötelékében játszott és csiszolta tudását.

Egy furcsa véletlen és megannyi kellemetlen velejárónak köszönhetően viszont a megyei negyedosztályban találta magát a támadó. Ezt követően sikerült megtáltosodnia és a Zsámbék színeiben letette a névjegyét, amire több nagyobb egyesület – közte a Szombathelyi Haladás is felfigyelt. Németh Szabolcs vezetőedző pedig még bizalmat is szavazott a friss igazolásnak.

Monori Norbert viszont eltökélt és szeretné bebizonyítani mindenkinek, hogy több van benne, mint egy kósza tehetség, akinek egy-két jó szezonja akad. Tisztában van vele, hogy meg kell küzdeni a helyért csapaton belül, de készen áll a kemény munkára. Ha pedig a statisztikai adatokat nézzük: pályafutása során 262 mérkőzésen 279 gólt jegyzett – ez azért valóban megér egy próbát…

És a ,,próba” jól sikerült, hiszen Monori Norbert először az NB II. 3. fordulójában, Nyíregyházán a 79. percben mutatkozott be, ott is megvolt már a leheősége a gólszerzésre, aztán a szerdai, Békéscsaba elleni hazai meccsen már meg is zörgette az elenfél hálóját.

 

 

Történt ugyanis, hogy a 71. percben becserélt gólvágó a 86. minutumban Tóth-Gábor Kristól asszisztját mindenféle igazítás nélkül, spiccel izomból bevágtaKrnács kapus hálójába, ezzel bebiztosítva a Hali sikerét.

 

 

Monori Norbert legközelebb vasárnap este, a III. kerület otthonában segítheti a szombathelyi zöld-fehéreket.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!