A Szombathelyi Haladás vasárnap 17.30-as kezdéssel a fővárosban, a III. ker TVE otthonában lép pályára.

A Merkantil Bank Liga 5. fordulója előtt érdemes áttekinteni, mit nyújtott eddig az újonc! Nos, a fővárosiak három vereséggel indították a bajnokságot, a nyitányon hazai pályán 4-0-ra kikaptak a Budafoktól, majd 3-0-ra Szegeden, aztán odahaza 2-1-re a Dorogtól. A legutóbbi hétközi fordulóban, szerdán viszont már győzni tudtak, idegenben 2-1-re verték a szintén újonc Tiszakécskét.

A 15. helyen álló, korábbi FTC és Honvéd-kapus, Kemenes Szabolcs vezette óbudaiaknál több ismerős nevet is találunk, így a korábban Szombathelyen futballozó Schuszter Ronaldét és Horváth Olivérét, aztán a rutinos Fejes András, Remili Mohamed, Egerszegi Tamás, Bori Gábor, Rajczi Péter is a kék-fehéreket erősíti.

A tabella 6. pozíciójában álló Haladás veretlen, két győzelem és két döntetlen a Németh-legénység eddigi mérlege. A szerdán mutatott játékkal elégedett volt a Hali vezetőedzője, a vasárnapi fellépés előtt azt mondta a haladas.hu-nak, hogy a több jó nevű tapasztalt játékos ellenében a szombathelyiek a fiatalos lendületes, gólra törő játékkal szeretnék elhozni a 3 pontot. Természetesen mi is megkérdeztük Németh Szabolcsot, mit vár a ma esti bajnoki előtt.

– Ismét nehéz mérkőzésre számítok. Vannak jó játékosok az ellenfél oldalán, képesek ők is jól játszani. Szeretnénk irányítani a mérkőzést, de nem veszíthetjük el az egyensúlyt. Ha összetartunk, pozitívak és fegyelmezettek leszünk, akkor úgy gondolom, hogy ezúttal is lesz esélyünk a sikerre – nyilatkozta érdeklődésünkre Németh Szabolcs, a szombathelyi zöld-fehérek mestere.

 

 

 

 A 17.30-kor kezdődő bajnokit élőben közvetítjük!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!