Szinte nem volt olyan hétvége, amikor ne pattogott volna a labda a Szombathelyi Termálfürdőn kialakított pályákon. A 2021-es esztendőben a megfogalmazott igények miatt bővítettek a naptáron a szervezők, hogy minél többen vehessenek részt strandröplabda mérkőzéseken, tornákon. Ennek eredményeként néhány hét leforgása alatt fél tucat erőpróbán bizonyíthattak a profik és a lelkes amatőrök.

Idén sem maradt el a “KOKO” Kovács Tibor Emlékverseny, emellett hatalmas érdeklődés mellett bonyolították le a Termál Kupát, amely három fordulóból állt. A megfelelő háttér biztosítása és a rendezvények lebonyolítása ezúttal is Bedőcs Gergely, Sipos Zoltán, Kolesánszky György és Szárnyas János áldozatos munkája mellett valósult meg.

A legutóbbi hétvégén már a III. fordulót rendezték a Termál Kupában, ahol ezúttal is elérte a jelentkezők létszáma a maximumot. Ennek megfelelően kora délelőttől késő estig játszottak a csapatok. A női és férfi mezőny mellett a vegyes párosoknak is lehetőségük volt bizonyítani és a családias hangulat mellett a látványra sem lehetett panasz.

Színvonalas mérkőzéseket játszottak a főszereplők, látványos és cseles megoldásokból nem volt hiány. Ráadásul a szezon végéhez közeledve mindenki szeretett volna bizonyítani, hogy előkelő helyen végezzen. Ez leginkább Szalai Kristófnak sikerült, aki férfi és vegyes párosban is aranyérmes lett. Előbbiben Gőczi Dániel, utóbbi kategóriában testvére oldalán lett első.

III. Termál Kupa eredmények

Férfi páros:
1. Gőczi Dániel-Szalai Kristóf (ÚJVÁROS)
2. Mórocz Gergő-Kudron Márk (MACI)
3. Szabó-Thomka Dániel-Németh Patrik (DÁRI)
4. Nagy Róbert-Simon Dávid (NASI)
5. Borsodi Gábor-Pálos Tamás (BOPA)

Vegyes páros:
1. Szalai Csenge-Szalai Kristóf (TESÓK)
2. Donáczi Klaudia-Kudron Márk (ELNÉZÉST)
3. Laskovics Réka-Gőczi Dániel (ÚJHELY)
4. Molnár Dorka-Nagy Róbert (JÜSZKÜDÜM)
5. Sövegjártó Eszter-Molnár Barnabás (JUST FOR FUN)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!