A klub hivatalos honlapjának tudósítása szerint, az NB I/B nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny együttese látogatott az Aréna Savariába. A szerdai, Eger elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett 1 gólos vereség után volt min és mit javítani.

Marosán György ,,lányai” Beganovics találatával indították a hétvégi találkozót, majd büntetőből egyenlítettek a vendégek. Az első percektől kemény, agresszív védekezés jellemezte a szombathelyiek játékát, a labdaszerzések utáni gyors gólokkal el tudtak húzni ellenfelüktől, 6-3-nál időt is kért a Kozármisleny. Gyorsan elérte a 10 gólt az SZKKA, Pődör Rebeka zsinórban kétszer pókhálózta ki a felső sarkot kilenc méterről. A Kozármisleny nehezen találta a hazaiak védekezésének ellenszerét, így folyamatosan nőtt az előny, 12-6. Az első félidő utolsó szakaszában kiegyenlítettebbé vált a küzdelem, a szünetben 17-12-öt mutatott az eredményjelző.

Az elsőhöz hasonlóan a második játékrész is Beganovic-találattal kezdődött. Balog kapus szokás szerint jól szállt be a meccsbe, így aztán növelni tudta előnyét az SZKKA, 21-13. Ezután felváltva estek a gólok, 11 perccel a vége előtt 25-18-nál ismét a Kozármisleny kért időt. A hajrában több ziccert is elrontottak a hazaiak, ennek ellenére tartották a különbséget, 28-20-nál újabb vendég időkérés következett. Csire góljával ért véget az edzőmeccs, melyet végül 9 góllal nyert meg az NB I-es gárda.

Szombathelyi KKA – Kozármisleny SE 31-22 (17-12)

Felkészülési mérkőzés, Aréna Savaria

SZKKA: Tomasevics – Csire 5, Horváth P. 2, Pődör R. 6, Beganovic 6, Stosics 1, Borba 5 Csere: Prkacin 2, Szendrei 3, Virág 1, Balog (K).

A hazai drukkerek pedig felállva tapsolva köszönték meg a remek szórakoztatást.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!