A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában már az NB I-es és NB II-es csapatok is bekapcsolódnak, cél a legjobb 32 közé jutás. Az NB II-es pontvadászatot vezető Szombathelyi Haladás az NB III közép csoportjának 9. helyén álló dabasiak otthonába látogatnak. Az esélyekről a Hali mesterét kérdeztük.

– Kettős célja van számunkra a kupának. Egyrészt szeretnénk a lehető legtovább eljutni, másrészt játéklehetőséget kapnak azok a játékosok, akik a bajnokságban eddig kevesebb szerephez jutottak. Valamennyi játékosunk napról napra keményen dolgozik, megérdemlik, hogy ők is sikerhez segíthessék a zöld-fehér színeket – fogalmazott a szombathelyiek mestere, aki ezután az ellenfél motivációt is szóba hozta.

A Dabas biztosan meg akarja mutatni, extra motiváltak lesznek, hiszen egy jó csapat érkezik hozzájuk, de akik nálunk lehetőséget kapnak, rendelkeznek olyan tudással, hogy győztesen jöjjünk haza – tette hozzá Németh Szabolcs.

A 14.30-kor kezdődő FC Dabas SE – Szombathelyi Haladás kupameccset nálunk élőben megnézhted, hiszen a helysínről, a dabasi Wellis Parkból közvetítünk. 

A MOL Magyar Kupa teljes hétvégi programja ITT böngészhető.

Az M4 Sport a fenti meccsek közül, szombaton a Vác (NB NB III.) – ZTE  (NB I.) (15.00) és az SC Sopron (NB III.) – Mol Fehérvár (NB I.) (18.00) mérkőzéseket közvetíti, míg vasárnap a Hatvan (megyei I. osztály) – Ferencvárosi TC (NB I.) (15.00) és a Nyíregyháza (NB II.) – Budapest Honvéd (NB I.) (18.00) összecsapásokat tűzi képernyőre.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!