A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is izgalmas párosításokat rendeztek a hétvége során, több rangadónak nevezhető ütközetet is láthattak a kilátogató nézők.

Jegyzőkönyvek, tabella

Kiütéssel győzött, ezzel pedig továbbra is hibátlanul vezeti a tabellát a Csepreg együttese. Szintén 100%-os teljesítménnyel követi őket a Söpte alakulata, akik a hétközi kupa továbbjutás után ezúttal Gencsapátiban diadalmaskodtak. Drámai körülmények között nyert Alsóújlakon az Uraiújfalu gárdája. A vendég együttes hamar vezetést szerzett, ám még az első félidőben fordított az Alsóújlak. Az utolsó 10 percig aztán nem történt igazán nagy esemény, ekkor a gólhátrányban lévő újfalusiak még emberhátrányba is kerültek, ám a 90. percben egy büntetőből egalizálni tudtak, majd a 93. minutumban a győztes találatot is megszerezték.

Jegyzőkönyvek, tabella

A déli régióban már csak egy hibátlan együttes maradt: a Csákánydoroszló tovább folytatta jó szereplését, ezúttal Őriszentpéteren győztek könnyedén. A rumi alakulat viszont hibázott, hisz rangadót veszített hazai pályán a Tanakajd ellen. A vendég együttes kevesebb, mint egy óra elteltével már három találattal is vezetett, a rumiak pedig igyekeztek nagyot hajrázni, fel is jöttek egy gólra, de az egyenlítésre már nem maradt idejük. A másik, megyei I. osztályból kieső együttes, a Szarvaskend viszont sikerrel vette a hétvégi bajnokiját, ráadásul az osztály egyik meghatározó csapata ellen sikerült győzniük.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!