Az Egis Körmend – Falco KC Szombathely örökrangadóról ITT olvashattad összefoglalónkat, most jöjjenek a vendég szurkolókról készített felvételeink!

A hazai drukkerek több hónap után bíztathatták újra saját csarnokukban övéiket. A szombathelyi és a körmendi kemény mag is mindent megtett a győzelem érdekében, igazi szócsatát vívott a két tábor.

Aztán a 4. negyedben nem kívánt jelenetek következtek, a biztonsági szolgálat emberei mellett a rendőrségre is szükség volt, hogy folytathasson a vasi klasszikus.

A vasi örökrangadó után a Falco megérdemelten győzött, s ezt a hazaiak mestere is elismerte. 

Andonisz Konsztandinidisz: – Gratulálok a Falconak, elsősorban az AEK Athén legyőzéséhez, de a mai napon is jó teljesítményt nyújtottak, csak rövid ideig tartó megingásaik voltak. Mi sajnos nem tudtuk kihasználni ezeket a gyengébb periódusaikat. A harmadik negyedben nem sikerült megőrizni a kilencpontos előnyünket, utána már nem tudtunk fordítani.

Milos Konakov: – Óriási élmény volt ilyen hangulatban játszani, mindkét szurkolótábor nagy segítséget adott a csapatának. Nekünk hét nap alatt ez volt a harmadik mérkőzésünk, talán ennek tudható be, hogy voltak holtpontok a játékunkban. A harmadik negyedben nem koncentráltunk eléggé, de szerencsére sikerült a védekezésünket stabilizálni és győztesen hagyhattuk el a küzdőteret. 

A fantasztikus és sportszerű szurkolásra legközelebb szerdán lesz szüksége a magyar bajnoknak, akkor az újonc Nyíregyháza csapata érkezik az Arena Savariába. 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!