Kiváló szezont fut a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes, amely bár a szezont vereséggel kezdte, azóta zsinórban nyerte a találkozókat. Ráadásul nemcsak az NB I-ben, hanem a nemzetközi porondon sem találtak legyőzőre. Ennek megfelelően az előselejzetőben, majd a főtábla csoportkörében is megnyerték az adott csoportjukat és jutottak tovább a legjobbak közé.

Nem csoda, hogy erőtől és magabiztosságtól duzzagnak a szombathelyi futsalosok, a remek teljesítmény gólokban valamint remek játékban is mérhető. Az élvonalban a Veszprém elleni botlást követően valamennyi riválisát legyőzte a Hali, így a legfőbb riválisát, a Mezei Vill FC-t is. Az NB I-ben már a 11. fordulót rendezik az alapszakasz során, amikor is zöld-fehér rangadót rendeznek.

Nagy múltra tekint vissza az Aramis gárdája, amely sok diadalt élt meg korábban. Mára talán kicsit megfakult a fényük, ugyanakkor mindig rendkívül ellenfélnek számítanak. Az idei szezonban már találkoztak egyszer a csapatok, akkor a szombathelyiek örülhettek egy 7-2-re végződött összecsapáson. Alighanem ezzel az eredménnyel elégedett lenne Juanra Calvo is, de ehhez a budaörsieknek is lesz néhány szava…

Aramis SE – Haladás VSE
2021. november 5. – 19:40
Budaörs, Aramis Futsal csarnok

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!