Ahogy beszámoltunk róla és közvetítésünknek köszönhetően egyetlen gólról sem maradtak a szurkolók, magabiztos győzelmet aratott a Szombathelyi Haladás. Rendkívül agilisan, végig kontrollált mérkőzésen, több tetszetős támadást vezetve és hatékony védekezés mellett gyűjtötte be Németh Szabolcs csapata mindhárom bajnoki pontot a Csákvár ellen, amely – mint utólag kiderült – nagyon sokat ért!

A legfőbb riválisok botlottak a fordulóban, így a sikerével ismét fellépett a Merkantil Bank Liga tabellájának élére a vasi zöld-fehér együttes. A győzelemből valamennyi játékos kivette a részét, a legfontosabb fokaskerék ezúttal a két gólt jegyző Csilus Tamás, valamint a gólt és asszisztot jegyző Tóth Milán voltak. Ugyanakkor fontos szerep hárult ezúttal is a szurkolókra, akik a hűvös idő ellenére kilátogattak a Haladás Sportkomplexumba.

A hideg sem tudta elvenni a szimpatizánsok kedvét, akik végig hajtották, űzték kedvenceiket a találkozón. A közvetítés során elhangzott az is, hogy valaki annyira belelkesült a lelátón, hogy még a pólójától is megszabadult, azt zászlóként a kézben pörgetve szurkolt kedvenceinek. Egy biztos, Szombathelyen van az ország egyik legkitartóbb tábor, amely előtt nincs lehetetlen…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!