A férfi élvonalbeli futsal bajnokság alapszakasza pénteken folytatódik a Haladás VSE számára. A 13. forduló első mérkőzésén egy vérbeli rangadót bonyolítanak le a vasi megyeszékhelyen. A címvédő szombathelyiek ellenfele – rosszabb gólarányának köszönhetően – a bajnoki tabellán harmadik helyen álló DEAC gárdája lesz. Nagyon fontos lesz a találkozó mindkét együttes számára.

A Haladás csapata a legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert, ugyanakkor intő jel lehet Juan Ramon Calvo Rodriguez együttese számára az Aramis ellen elveszített találkozó. A vereség dacára sem tudtak a főbb riválisok faragni a hátrányon, hiszen az idei kiírásban alapos körbeverések jellemzik az alapszakaszt. A vasi zöld-fehér szurkolók számára viszont csak a győzelem az elfogadható eredmény.

Már csak azért is, hogy ezzel megalapozza a hangulatot a közelgő Bajnokok Ligája mérkőzések előtt. Pénteken viszont a DEAC mindent meg fog annak érdekében tenni, hogy pontot, pontokat raboljon a Haladás Sportkomplexumból. Izgalomból nem lesz hiány, hiszen két rendkívül jól védekező, ugyanakkor eredményesen támadó csapat méri össze tudását a derbin.

Haladás VSE – DEAC
2021. november 26. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!