Ahogy beszámoltunk róla, rendkívül könnyed 101-49-es győzelemmel folytatta szereplését a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női kosarasai. A MEFOB kiírásában azzal a SMAFC csapatával találkozott hazai környezetben, amely szerényebb képességgel bírt, így a kötelező siker megszerzésének terhével kellett pályára lépnie Szabó László együttesének.

– Nem igazán kezdtük jól a találkozót, leginkább a védekezésükben akadtak hibák, amelyeket ki kellett küszöbölnünk. Ezután viszont könnyedén tudtuk a saját játékunkat játszani, aminek meg is lett az eredménye. Fontos azonban azt is kijelenteni, hogy a soproni csapat a mérkőzés elején meglepett bennünket és rávilágított hiányosságainkra is – mondta a csapat vezetőedzője.

Hasonlóan látta a pályáról az összecsapást Püspöki Lotti is, aki tavaly nagyon súlyos sérülése miatt hosszabb időre kidőlt, idén viszont a SzoESE egyik legjobbjaként segíti csapatát. Legutóbbi találkozón is kitett magáért, hiszen a női vonalon ritka dolgott valósított meg: 18 szerzett pontja mellé, 14 gólpasszt és 12 lepattanót jegyzett az összecsapáson.

A tripla-duplát elérő hátvéd azonban pontosan tudja, hogy ez a találkozó a kötelező győzelmek kategóriájába sorolandó. A következő megmérettetésre ugyanakkor szeretné átmenteni jó formáját. Szükség is lesz rá, hiszen legközelebb hétfőn lép pályára a SzoESE csapata, akkor a csoport egyik legerősebb ellenfele, a TFSE gárdája látogat az egyetemi sportcsarnokba.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!