A Falco új névadó szponzorának bemutatása alkalmából Tóth Kálmán, Szombathely Megyei Jogú Város Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sportbizottságának elnöke köszöntötte a sajtó megjelent munkatársait.

A keddi eseményen a tulajdonos képviseletében dr. László Győző, Szombathely MJV alpogármestere arról beszélt, hogy a Falco igazi sikertörténet, hiszen szereplése minden szombathelyinek büszkeséget hozott.

– Álljon minden szombathelyi válallkozó a Falco mellé és támogassa a bajnokcsapatot! A város további célja, hogy hamarosan az Arena Savariának, mind létesítménynek is legyen névadó szponzora – tette hozzá a sportért (is) felelős alpolgármester.

Gráczer György, a Falco KC Szombathely és Hazafi László, a Volvo Alpok-Autó Kft. ügyvezetőjének mondatait ÉLŐben közvetítettük a helyszínről. 

Ezt követően Gráczer György és Hazafi László kézjegyükkel is ellátták a 2022. június 30-ig érvényes megállapodást.

 

 

 

Az Arena Savaria VIP termében megtudtuk, hogy a támogatói összeg 8 számjegyű és külön köszönet illeti Hazafi Lászlót, hogy segíti a BL-ben szereplő klub biztonságos működését.

A sajtótájékoztató végén Tóth Kálmán erőltett menetnek nevezte a sárga-feketék előtt álló januári feladatokat. A Falco csapata szerda-szombat ritmusban folytatja és várhatóan tovább öregbíti mind a hazai bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában Szombathely hírnevét.

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!