Több száz ember fordult meg a pályán és még ennél is többen a lelátókon, hiszen nemcsak az érintett csapatok szurkolói, hozzátartozói látogattak ki a Haladás Sportkomplexumba december utolsó napjaiban. A 35. Szilveszter Kupa méltó volt elődeihez és a nézők is ki voltak éhezve már egy minőségi teremlabdrúgó tornára, amely egy év kihagyás után folytatódott.

A döntő napján élő közvetítéssel igyekeztünk segíteni mindazoknak, akik munkahelyi vagy egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak kilátogatni a Rohonci úti létesítménybe. Azt viszont csak elmondani, leírni tudtuk, hogy milyen sokan is voltak a helyszínen. Nem ártott időben indulni a sportkomplexumba, mert jó pár percbe került megtalálni a megfelelő parkolóhelyet.

Ezután viszont minden a fociról szólt és ahogy beszámoltunk róla, 2021-ben új bajnokot avattak valamennyi kategóriában. Izgalom, látvány, öröm és bánat, kijutott mindenből a játékosoknak, ugyanezt az érzelmi hullámvasutat megtapasztalhatták a nézők is a lelátón. Erről készült fényképes beszámolónkat épp ezért megtekinteni.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!