Alig egy hete, hogy ismét munkába állt a Haladás VSE élvonalbeli férfi futsal együttese. A címvédő vasi alakulat intenzív, de rövid felkészülést követően hétfőn már a Magyar Kupa 2. fordulójában érdekelt volt, így egy hosszú út várt a zöld-fehérekre. Ez sem gátolta meg Dróth Zoltánékat, hogy a MEAFC-Miskolc csapatát könnyedén kétvállra fektesse.

Ünneplésre azonban nincs idő, hiszen csütörtökön már a fővárosban kell pályára lépnie a címvédő együttesnek. Bár az eredeti forgatókönyv szerint az Újpest elleni találkozót már ősszel lejátszották volna az érintettek, ugyanakkor a Bajnokok Ligája szereplés miatt halasztotta a derbit a Haladás. Ezt az összecsapást pótolják a csapatok az UTE Labdarúgó Akadémia csarnokában.

Izgalmas találkozónak ígérkezik az Újpest-Haladás rangadó, hiszen a vasi megyeszékhelyen lejátszott első felvonást bár a szombathelyeiek nyerték 4-3-ra, a győztes gól csak az utolsó pillanatokban szerezték meg a zöld-fehér futsalosok. Ráadásul a fővárosi lilák pihentebben érkeznek a meccsre, hiszen a Magyar Kupában január végére halaszották az összecsapásukat.

Újpest FC-220VOLT – Haladás VSE
2022. január 13. – 20:45
Budapest, UTE Labdarúgó Akadémia

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!