Ahogy beszámoltunk róla a koronavírus-járvány és a sérülés által megtizedelt Haladás VSE a TFSE csapatát fogadta a női NB II-es bajnokság legutóbbi játéknapján. A szombathelyi együttes az ötödik, míg riválisa a hatodik helyről várhatta a fordulót, így mindenképpen egy szoros és élvezetes összecsapásra volt kilátás. Nem is csalódtak azok a nézők, akik kilátogattak a találkozóra.

Egyrészt az eredmény, másrészt a pályán látottak miatt örülhettek a szombathelyi klub szimpatizánsai. A vasi alakulat ugyanis végig kontrollálta a találkozót és valamennyi játékos kiváló játékkal járult a 3-0-ra megnyert összecsapáshoz. Nagyon elégedett volt tanítványai produkciójával az együttes vezetőedzője Dr. Mucsi Péter is, akinek már a keret kialakításánál sem volt könnyű dolga.

– Sajnos minket is alaposan megtizedeltek a betegségek, sérülések, így rengeteg fiatal játékossal kiegészülve, felforgatott kezdőcsapattal léptünk pályára. A lányok tartását jól mutatja, hogy végig uraltuk a mérkőzést, holott a vendégek – csak úgy, mint a bajnokság legtöbb csapata – magassági fölényben volt hozzánk képest. Nagyon örülök, hogy valamennyi röplabdázónk felnőttek a feladathoz és könnyed, ugyanakkor megérdemelt győzelmet arattunk – osztotta meg gondolatait a tréner.

Győzelmével a Haladás tartja a lépést a nagy riválisaival és csak egyetlen pontra van a harmadik helytől. A vasi zöld-fehérek legközelebb szombaton lépnek pályára a Veszprém otthonában. Lehetőségük lesz Zoltán Annáéknak visszavágni a Szombathelyen elszenvedett vereségért a zárt kapuk mögött megrendezett találkozón.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!