Csütörtök késő este kiderült, hogy a Falco a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között, az ,L’ csoportban a Rytas Vilnius, a SIG Strasbourg és a Lenovo Tenerife ellen folytatja. Azóta kiderült, a hozzávetőleges forgatókönyv is.

Január 25, kedd, 18:00: Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Lenovo Tenerife
Február 1, kedd, 18:30: Rytas Vilnius – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely
Február 8, kedd: 18:00: Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – SIG Strasbourg
Március 9, szerda, ???: Lenovo Tenerife – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely
Március 14, hétfő, ???: SIG Strasbourg – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely
Március 23., szerda, 20:30: Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Rytas Vilnius

A keddi BL-rangadó előtt azonban még Kaposvárott vár nagy kihívás a bajnoki címvédő, egyben listavezető szombathelyi csapatra. A hazaiak 10 győzelemmel és 8 vereséggel az 5. helyet foglalják el, míg a Falco 15 győzelemmel és 3 vereséggel áll az élen.

A meccs előtt írtuk meg, hogy a magyar bajnok és kupagyőztes vezetőedző, Gasper Okorn távozik a szakmai tanácsadó pozícióból és a Cibona Zágreb trénere lesz. Korábbi segítője, a csapat jelenlegi mestere, Milos Konakov szerint a jó ritmusban lévő kaposváriak ellen nehéz meccsre számít.

– A szerda-szombat ritmusban kicsit nehezebb felkészülni mérkőzésről mérkőzésre. A pihenésre és a regenárcióra igyekeztünk most több időt fordítani, emellett a kisebb, javítandó részletekre is odafigyeltünk. Egy biztos, nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Kaposvár a pálya mindkét oldalán tud jól teljesíteni és jó ritmusban is fogad bennünket. Akkor lehetünk sikeresek, ha a könnyű kosaraikat és az 1-1 elleni játékaikat megakadályozzuk – fogalmazott a klub közösségi oldalán Milos Konakov.

A Kaposvár – Falco meccsen 18 órakor nem dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!