A Falco a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között, az ,L’ csoportban a Rytas Vilnius, a SIG Strasbourg és a Lenovo Tenerife ellen folytatja. A szombathelyiek csoportelsőként, míg a spanyolok a csoportkör után 3 újabb mérkőzésre kényszerülve – csak 5 nappal ezelőtt – harcolták ki a legjobb 16 közé jutást.

A sárga-feketék több beteget is jelentettek a hétvégén, így a szombati, kaposvári fellépés elmaradt, a Bajnokok Ligájában azonban, ha hiányos kerettel is, de ki kell állni – nincs idő és lehetőség hová halasztani.

A Milos Konakov vezette szakmai stáb a felforgatott keretnek erőnléti és taktikai edzéseket vezényelt. A mester a klub közösségi oldalának nyilatkozott az esélyekről.

– Azt tudom, hogy egy nagy erős és nemzetközi tapasztalattal rendelkező európai topcsapattal kell megküzdenünk. Főleg a triplázásra építenek, ezért különösen oda kel figyelnünk a periméter védekezésünkre. Sajnos néhány játékosra nem számíthatok, ezért más felfogásban lépünk majd pályára. Igyekszünk a minden bizonnyal ezúttal is remek hangulatot teremtő fantasztikus közönségünk előtt a legjobb tudásunkat megmutatva játszani – fogalmazott Milos Konakov.

Ma 10 órakor nyitott ki az online pénztár, és egészen 16:30-ig tudják online, előre megvenni a jegyeket. A helyszíni jegypénztár mérkőzésnap 17 órakor nyit.

A BL-tavasz hozzávetőleges forgatókönyve így folytatódik.

Február 1, kedd, 18:30: Rytas Vilnius – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely
Február 8, kedd: 18:00: Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – SIG Strasbourg
Március 9, szerda, ???: Lenovo Tenerife – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely
Március 14, hétfő, ???: SIG Strasbourg – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely
Március 23., szerda, 20:30: Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Rytas Vilnius

A Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Lenovo Tenerife BL-meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!