A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában a 8 győzelemmel, 6 döntetlennel és 7 vereséggel a 9. helyen tanyázó Nyíregyháza érkezik hétfő este Szombathelyre. A nyírségiek jól kezdték az idei évet, hiszen a múlt héten 2-0-ra győzték le hazai pályán a sereghajtó Tiszakécske együttesét.

Ugyanakkor a vendéglátó Szombathelyi Haladás 12 győzelemmel, 4 döntetlennel és 5 vereséggel, 40 megszerzett ponttal tapad az élmezőnyre. Ehhez pedig az is hozzájárult, hogy az idei első fordulóban vendégként tudta legyőzni a győrieket.

 

Ami a 2 csapat őszi meccsét illeti, nos augusztusban döntetlenre végeztek Nyíregyházán. Ezek után, ma este a 3 pont reményében várja az összecsapást a szombathelyi zöld-fehér csapat.

A nyíltan a feljutást megcélzó Szombathelyi Haladás vezetőedzője a vasárnapi csapatfotózás után nyilatkozott kameránk előtt.

 

 

 

– A hétfői időpont miatt egy nappal többet tudtunk edzeni, szeretnék győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat – fogalmazott a Hali mestere. A teljes interjút tekintsd meg az alábbiakban!

A Haladás – Nyíregyháza meccsen 20 órakor harsan fel a kezdő sípszó, az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!