A Los Angeles Rams 23–20-ra legyőzte a Cincinnati Bengals az LVI. Super Bowlon Los Angelesben, így hazai pályán nyerte meg a 2021–2022-es NFL-idény bajnoki címét.  

Őrült végjáték után a Los Angeles Rams nyerte meg az LVI. Super Bowlt, amelyre átlagosan egy jegy ára kb. 2 millió forintra rúgott, ám ez nem csoda, hisz az évek során a bajnoki döntő körítése is egyre látványosabb, és egyre nagyobb érdeklődésnek örvend.

Az első Super Bowlon átlagosan 12 dollárba került egy jegy, a 27. nagydöntőn már 175 dollárt kértek el a belépőért. Ez szinte semmi ahhoz képest, hogy a 2022-es fináléért átlagosan 6300 dollárt (1 975 500 forintot) kellett kifizetni.

Megérte-e?

Nos, a mérkőzés alakulása sok izgalmat hozott, és akkor nem mehetünk el a különösen izgalmasnak ígérkező halftime show mellett sem, amely vegyes fogadtatásban részesült a kommentszekcióban.

A látványos bevonulás idén elmaradt, de a hatás egyáltalán nem: Snoop Dogg és Dr Dre egy házibulira emlékeztető színpad tetején a The Next Episode-dal kezdte meg a műsort.

Meglepetésként szolgált, amikor a fejjel lefelé lógó 50 Centet mutatta a kamera.  Mindenesetre ő sem okozott csalódást, ahogyan Mary J. Blige és Kendrick Lamar sem – Twitteren gyakorlatilag csak dicsérő szavakat láthattunk ezen a ponton.

Az előadók remekül teljesítettek, a végén pedig Eminemen volt a sor: s a legendás rapper mindenkit levett a lábáról, 70 ezer szurkoló énekelte vele a Lose Yourselfet Los Angelesben.

Az 56. Super Bowl legértékesebb játékosa (MVP) Cooper Kupp, a Los Angeles Rams elkapója lett.

Fotó: Fox News

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!