A futsal szakág szerelmeseinek nagyon rövid ideig kellett nélkülözniük a mérkőzéseket, hiszen decemberben valamennyi osztályban bajnoki fordulókat rendeztek, majd az ünnepek után ismét útjára indult a labda. A Magyar Kupa második fordulójában valamennyi csapat érintett volt, így az NB I-es Haladás mellett a továbbjutásért harcolt a Sárvár és a Kőszeg csapatai is.

A magyar bajnok és címvédő szombathelyi együttes idén a kupaelsőséget is szeretné megszerezni, nem is okozott meglepetést, hogy a másodosztály keleti-csoportjában érdekelt Miskolcs alakulatát 9-2-re legyőzze. A Sárvár Futal pedig öldöklő csatában, hosszabbítást követően diadalmaskodott a Maglódi TC ellen 4-3 arányban. A Kőszeg viszont nem bírt a jó erőkből álló REAC-cal.

A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában megtartották a Magyar Kupa 3. fordulójának sorsolását is, amelyben két talpon maradt vasi csapat reménykedhetett a nyolc közé jutásban. A sors furcsa fintora viszont “házi rangadót” eredményezett, hiszen a Sárvár és a Haladás egymás ellen lépnek pályára.

A derbit február 16-án, szerdán 20 órakor rendezik a Sárvár Arénában, az összecsapást élőben tekinthetik meg nálunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!