A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is zajlottak az események a hétvégén, a másodosztály csapatai igyekeztek kárpótolni bennünket az első osztály gólínségéért, potyogtak a gólok szép számmal. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Hosszú idő után ismét pontokat bukott a Csepreg együttese, ám a veretlenségüket és az első helyüket továbbra is őrzik.

Kihasználta ellenfele botlását a Söpte alakulata, akik egy gyenge színvonalú mérkőzésen tartották otthon a bajnoki pontokat az Uraiújfalu ellen. A két együttes jó formában várta a találkozót, tabellán elfoglalt helyezésük alapján pedig nem meglepő, hogy kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán.

7-7 gólt szerzett az Újperint és a Kemenesalja is a hétvégén, előbbi a Szelestét, utóbbi a Sparit tömte ki.

Fordulatokat, sok gólt és sok helyzetet hozott a Gencsapáti és a Sitke összecsapása, ahol sokszor a pálya talaja babrált ki a játékosokkal.

Jegyzőkönyvek, tabella

Izgalmas utolsó perceket hozott a Gyöngyöshermán és a Nádasd derbije: amikor már azt gondoltuk volna, hogy a találkozó 0:0-val ér véget, megrázták magukat a csapatok. A 85. percben betalált, és félig meddig már a zsebében is érezte a 3 pontot a hazai együttes, ám a 90. percben sikerült egyenlítenie a nádasdiaknak.

A 4:0 volt a slágereredmény a déli régióban ezen a hétvégén, hisz a Csákánydoroszló, a Szarvaskend és a Szentpéterfa is ilyen arányban múlta felül soros ellenfelét.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!