A 20. játéknap sem alakult unalmasan a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban, ahol ismét rangadót rendeztek, ám végül egyedül épp ezen a találkozón nem esett csak gól a hétvégén. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Rendkívül izgalmas és mozgalmas első 45 percet hozott a Répcelak – Jánosháza találkozó, ahol kimaradt büntető mellett 3 gól, és egy piros lap is kiosztásra került. A második etapban aztán hiába futballozott mezőnyfölényben a vendég alakulat, labdatartásuk meddőnek bizonyult.

Nem született gól a hétvége rangadóján, amely nem is alakult túlságosan izgalmasan. A listavezető Sárvár FC füves pályáján fogadta a Király SE együttesét, a kevés helyzetet és nem túl magas színvonalat hozó összecsapás végül 0:0-val zárult, nagyobb helyzetei a szombathelyieknek voltak, ám a hazaiak kapusának eszén nem tudtak túljárni.

Nehéz mérkőzésen az utolsó pillanatokban szerezte meg a 3 pontot a Celldömölk csapata Rábapatyon. A hazai együttes kellemetlen, párharcokra épülő játéka sokáig úgy tűnt, hogy pontot is eredményezhet számukra, a hajrában azonban másodszor is megszerezte a vezetést a Celldömölk, amelyre a hazaiknak már nem volt válasza.

Szintén idegenben, szintén 2:1-re és szintén az utolsó pillanatokban nyert a Kőszeg gárdája egy igazi 6 pontos találkozót Lukácsházán.

Három gólos sikerrel vette a hétvégét a Bük és a forduló előtt sereghajtó Körmend alakulata is, előbbi a Szentgotthárdot, utóbbi a Vasvárt verte.

Az előzetes várakozások alapján talán szorosabb meccsre számított az, aki a Táplán és a Vép ütközetét választotta a hétvégén, ám a vendégek 5 gólos sikeréhez kétség sem férhetett, ilyen arányban is megérdemelten győztek.

Hazai környezetben folytatta jó sorozatát a Haladás-Zanat csapata, akiknek kötelező volt a győzelem az Egyházasrádóc ellen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!