Nincs megállás a férfi élvonalbeli kosárlabda bajnokság csapatainak. Szerda este megkezdődtek a középszakasz küzdelmei. Az NB I-es kiírás három részre tagolódott, felső-, közép-, és alsóházra. A legjobb öt együttes között van a címvédő Falco és a másik Vas megyei egyesület, az Egis Körmend is, amely egy, az Alba Fehérvár elleni találkozón már túl is van.

A nagy csatát hozó küzdelemben a vendégek sokáig vezettek, főként Vojvoda ponterős játékára építve, azonban a hajrá a piros-feketéknek sikerült jobban. A 90-80-ra megnyert felvonás ugyanakkor csak akkor érhet sokat, ha szombaton ismét eredményesen rukkolnak ki Antonis Constantinides játékosa, hiszen a Sopron KC otthonába vizitálnak.

A Hűség városi alakulat az alapszakasz során egy 13 mérkőzést számláló győzelmi szériát repesztve lépett fel a dobogóra, de az utolsó meccsek már nem úgy sikerültek, mint korábban. Ennek ellenére a Sopron szeretné feledtetni a szerda este, a Szolnok otthonában elszenvedett vereséget. Ehhez pedig az Egis Körmend felett szeretnének győzelmet aratni. Az izgalom ennek függvényében garantált lesz.

Sopron KC – Egis Körmend
2022. április 9. – 18:00
Sopron, Novomatic Aréna

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!