A Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely jó formában van, első középszakaszban lejátszott meccsén, egy kiváló minőségű találkozón tudott, ha szorosan is, de győzni Székesfehérvárott. Az Alba elleni rangadón több játékos is jó dobóformát mutatott, Somogyi Ádám extráját pedig még sokáig emlegethetjük.

Ezen a héten 2 rangadó is vár a címvédő és listavezető szombathelyiekre, ma a Sopron, szombaton pedig a Körmend látogat az Arena Savariába.

A Sopron KC ellen kétszer már összemérte erejét a szombathelyi csapat, szeptemberben sima győzelmet arattak az Arena Savariában, januárban viszont a soproniak neve mellett szerepelt több pont. Ezeken az összecsapásokon Reynard Montgomery játszott kiemelkedően.

A bajnokcsapat mai vendége 2 vereséggel kezdte a középszakaszt, annak ellenére, hogy Quinci Ford remekelt, 16 pontot és 12,5 lepattanót átlagolt a magasember.

A meccs előtt a bajnokcsapat vezetőedzője a klub közösségi oldalán fogalmazta meg várakozásait.

– Ma este kemény, fizikális meccsre számítok, hiszen ellenfelünk már bizonyította, hogy képes nagyon erős, jó kosárlabdát játszani. Nekünk csak a saját feladatunkra szabad koncentrálnunk, és bízom benne, hogy az Alba ellen vétett hibákat ki tudjuk javítani – nyilatkozta Milos Konakov.

 

A mérkőzésre szóló jegyeket online, IDEkattintva lehet megvásárolni. Kemény mérkőzésre lehet számítani, szükség lesz a Falco legendás szurkolótáborára.

A Falco – Sopron szomszédvári rangadón 18 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!