A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságok csapatai sem pihentek a hétvégén, a szombathelyi régióban a 18., míg a körmendiben és a sárváriban a 21. játéknapot rendezték meg. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Gólzáporos és fordulatos meccset hozott a Kőszegfalva és a Cák összecsapása, de ilyen szempontból nem volt csalódás a Nemeskolta – Rábahídvég és a Sorkifalud – Perenye derbi sem. Egy gólt hozott a hétvége rangadója: a listavezető Bő egy 90. percben megítélt büntetőnek köszönhetőn húzta be a három bajnoki pontot a Nárai ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella 

Sima győzelmet aratott az Ostffyasszonyfa és a Sótony csapata is a hétvégén, előbbi a Szergény, utóbbi a Nemeskocs ellen. 8 gólos összecsapást nyert meg a listavezető Kemenesmagasi Simaságon, míg a Boba és az Izsákfa a harmadosztályban szokatlan módon gól nélküli döntetlent játszott egymással.

Jegyzőkönyvek, tabella

Gólokból és izgalmakból nem volt hiány a körmendi régióban. Sima győzelmet a Rábatótfalu gárdája aratott csak, a többi mérkőzésen igazi ki-ki csatákat vívtak a felek, egy-egy gól döntötte el a találkozók és a bajnoki pontok sorsát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!