A hétvégi meccsdömping első körét letudták a csapatok a tegnapi nap során, ám a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság vasárnap egy újabb játéknappal  jelentkezik, így különösen fontosak voltak a pénteki mérkőzések. 

https://hungarysport.hu/wp-content/uploads/2022/04/15/megyei-i-23-24-fordulo-beharangozo-jon-az-unnepi-duplafordulo/

Hazai pályán veszített pontokat, ezzel pedig lecsúszott a 3. helyről a Vép gárdája, akik a Bük együttesétől szenvedtek vereséget viszonylag simán.

Nem született döntés a kiesés elől menekülő csapatok derbijén: az Egyházasrádóc és a Körmend 0:0-ás döntetlent játszott egymással.

Egy félidőn keresztül jól tartotta magát a Vasvár Celldömölkön, ám a második etapra elfáradt a vendég gárda, a hazaiak megérdemelt győzelmet arattak, amely egy jobb helyzetkihasználással akár fölényesebb is lehetett volna. Külön említésre méltó, hogy a cellieknél a már felnőtt csapat edzéseit látogató és ott remek teljesítményt nyújtó  ifjúsági csapat hálóőre, Homlok Gergő csereként bemutatkozott a bajnoki címért is harcban álló együttesben.

A 23. játéknapon az éllovasok közül csak a Vép hibázott, a Sárvár Táplánban a vártnál könnyebb sikert aratott, míg a Király SE hazai pályán két gólos különbséggel verte a Szentgotthárdot.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!