Rengeteg izgalmat, fordulatot és mindenek előtt sok-sok gólt hozott a Húsvét vasárnapi játéknap a Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Hét gólt vágott a jelenleg listavezető pozícióban lévő Szarvaskend együttese a Telekes csapatának, míg az egy meccsel kevesebbet játszó Csákánydoroszló botlott Szentpéterfán. Nagyon szorossá vált így a versenyfutás a déli régió bajnoki címéért, annál is inkább, mert a 42 pontos Nádasd sem fogja annyiban hagyni a dolgokat, ezt a Rum legyőzésével igazolták is a hétvégén.

Jegyzőkönyvek, tabella

Hét gólt és vendég győzelmet hozott az északi régió hétvégi rangadója: az Uraiújfalu Gércéről tudta elhozni a három pontot, mindkét együttes beleadott mindent, igazi háromesélyes derbi volt. A listavezető Csepreg a Sé csapatát múlta felül, míg legfőbb üldözőjük Szelestén gyűjtötte be a 3 pontot. A játéknap meglepetését a Bozsok hazai pályán elszenvedett veresége hozta, míg a legizgalmasabb találkozónak a 8 gólt hozó, végül döntetlennel végződő Kemenesalja – Sitke meccs bizonyult.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!