A legutóbbi hétvégén nem mindennapi szátsportoló tette tiszteletét a vasi megyeszékhelyen. Az Agrobio Classic Kick-box ès Box Club edzőjének, Kovács Gábornak meghívását fogadta el Erdei Zsolt. A korábbi profi ökölvívó bajnokot aligha kell bemutatni a honi sportbarátoknak, hiszen amatőrként olimpiai érmet, világbajnoki és Európa-bajnoki medálokat is szerzett.

Igazán ismert azután lett, amikor a kilencvenes évek végén csatlakozott a profik világához. Az Universum Box-Promotion versenyzőjeként WBO félnehézsúlyú világbajnok lett. 2014-ben visszavonult, azóta trénerként és tisztségviselőként segíti az ökölvívókat. Ezúttal pedig a szombathelyi reménységeknek tartott egy kőkemény, ugyanakkor nagyon hasznos edzést.

A 2006-ban alapított Agrobio Classic Kick-box Club eddig leginkább kick-box szakágban jeleskedett, több érmet is szereztek hazai és nemzetközi erőpróbákon. A pandèmia miatt a kick-box erőpróbáinak többsége elmaradt. Ezt az időszakot kihasználva Mayer Gábor klubelnök ès vezetőedző elvégezte a bokszedző képzést. Ezt pedig remekül kamatoztathatja a jövőben.

Hamarosan ökölvívó-versenyek is elindulnak az Agrobiós sportolók. Ennek apropóján hívták meg Erdei Zsoltot is, aki tudásával, tapasztalatával segíti sportolókat. A tréning kiváló hangulatban telt és hatalmas szakmai tudása, tapasztalata mindenkit magával ragadott. Az edzés végén egy baráti beszélgetés is belefért az egykori világbajnoknak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!