Hatalmas menetelést mutatott be az Egis Körmend együttese az elmúlt hetek során a férfi NB I-es kosárlabda bajnokság középszakaszában. A vasi piros-feketék nemcsak a Szolnok ellen törték meg a nyeretlenségi átkot, de sikerült legyőzni a címvédő Falco gárdáját is. Ennek eredményeként pedig az előkelő harmadik helyről várhatják a negyeddöntő párharcot.

A dobogós helyezés mellett a hazai pálya előnye is Ferenczéknek kedvez majd. Hasonlóan sikeres időszakot zárt az OSE-Lions csapata is, amely a középszakaszt a középcsoportban vívták és a győzelmeknek köszönhetően értek oda az ötödik helyre. Szerda estétől pedig már valamennyi találkozónak súlya van. Az alapszakaszra jó szájízzel tekinthet vissza az Egis Körmend.

A második fordulóban Oroszlányban 78-72-re, míg a visszavágón 77-65-re diadalmaskodtak Antonis Constantinides tanítványai. Fontos lenne egy jó rajt a vasi kosarasoknak, ugyanakkor ehhez elengedhetetlen a kemény védekezés és eredményes támadójáték, amely a középszakaszban jellemezte a Rába-parti gárdát. Izgalmakban és fordulatokban gazdag párharcnak nézünk elébe…

Egis Körmend – MVM-OSE-Lions
2022. május 18. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!