Nem igazán termett sok babér a hétközi negyeddöntők során az esélyesebb csapatok számára. Bár a Falco hozta a kötelezőt, de a Szolnok mellett az Egis Körmend is elveszítette a hazai pályán lejátszott első találkozóját. Ez leginkább azért is fájhat, mert nincs sok javításra lehetősége az együtteseknek. Az OSE-Lions pedig dörzsölheti a markát a legutóbbi teljesítménye kapcsán.

Hiába próbált mindent megtenni a vasi alakulat, Durázi extrája is kevés volt az Oroszlány ellen, amely kiváló támadójátékkal hozta az első felvonást. Sokat nem pihenhettek a főszereplők, egymást érik a találkozók és szombaton újabb állomás következik. Borítékolható, hogy mindkét együttes duplán motivált lesz a piros-fekete rangadó kapcsán.

Az Oroszlány a megszerzett pályaelőnyt szeretné megőrizni és kettőre növelni előnyét a párharcot illetően. Ezzel szemben az Egis Körmend szeretné javítani a hazai környezetben elszenvedett botlását és nem következő Rába-partján megvívott derbin nem az életben maradásért szeretnének teperni. Épp ezért kőkemény percek várnak Ferenczékre az OSE-Lions csarnokában.

MVM-OSE Lions – Egis Körmend
2022. május 21. – 19:00
Oroszlány, Krajnyik “Akác” András Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!