Nagyon hosszú szezon végéhez közeledik a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes, amely címvédőként vágott az idénynek. Ráadásul több fronton kellett helyt állnia Juanra Calvo tanítványainak és nem is okoztak csalódást a játékosok. Bár a sérülések és a koronavírus-járvány miatt szinte végig akadt kulcsfontosságú futsalos, aki nem állhatott rendelkezésre, remekelt a vasi gárda.

A nemzetközi porondot követően ismét – immár harmadik alkalommal – ülhettek fel a kupagyőztesek trónjára, csütörtökön már újabb feladat következik. Az alapszakasz, majd a rájátszást is megnyerő szombathelyiek a tavalyi fináléban két vállra fektetett ellenfelével nézhet újra farkasszemet. Igaz, azóta mindkét gárda keretében történtek változások és ez az eredményeken is meglátszik.

A fináléban azonban ezek nem számítanak, így a korábbi Haladás-Berettyóújfalu derbiken látottak sem. Csütörtök este, hazai környezetben kezdheti meg a győzelmek begyűjtését a két csapat, a párharc három sikerig tart. Május 26. után 30-án és június 3-án találkoznak a főszereplők, a további mérkőzések az eredmények alakulásának függvényeként alakulhatnak.

Haladás VSE – MVFC-Berettyóújfalu
2022. május 26. – 20:15
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!