Nemzetközi porondon, majd a Magyar Kupa küzdelmei során is kiválóan szerepelt a Haladás VSE, amely Európa legjobb 8 csapata között végzett, utóbbi kiírást pedig megnyerte. A tökéletes évadhoz már csak a bajnoki cím megszerzése hiányzik a szombathelyieknek a repertoárból. A címvédő pedig ennek megfelelően teljesített az elmúlt hetek során.

A rájátszást toronymagasan megnyerték Dróth Zoltánék, akik hetekkel korábban bebiztosították helyüket a fináléban. Az álomdöntő is összejött, holott a Veszprém nagyon szorongatta a Mezei Vill FC-t. A legutóbbi játéknapon aztán alaposan bekezdett a vasi alakulat, amely kiváló első félidei teljesítményének eredményeként 3-1-re megnyerte a derbit.

Összesítésben így lépéselőnybe kerültek a szombathelyiek és hétfő este felszabadultan játszhatnak. A Berettyóújfalu viszont mindent meg fog tenni, hogy a három győztes mérkőzésig zajló párharc ne legyen könnyű feladat a Haladás számára. A második felvonás is hasonlóan izgalmas és gólokban gazdag összecsapásnak ígérkezik, így ne hagyja ki senki!

MVFC-Berettyóújfalu – Haladás VSE
2022. május 30. – 20:00 (M4 Sport)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!